محققان در تلاش برای شناسایی هر چه بیشتر مکانیسم های سرطان زایی هستند و در این راستا قصد دارند بیش از 1000 ارگانوئید توموری مشتق از بیماران سرطانی را تولید کنند و آن ها را به کتابخانه مدل های تومور این انستیتو اضافه کنند. تاکنون صدها ارگانوئید توموری را تولید کرده اند که برخی از آن ها مربوط به سرطان های نادر هستند.
اخيراً اين مدل به عنوان ابزار پيشگويي كننده درمان در شكل هاي مختلف سرطان ها ( شامل كولون، پروستات، ريه، پانكراس، كبد و پستان) و بيماري هاي ديگري از قبيل بیماری ژنتیکی فیبروز سیستیک (CF) به كار گرفته شده است.
دیابت یک اختلال متابولیک در بدن است. در این بیماری توانایی تولید انسولین در بدن از بین میرود و یا بدن در برابر انسولین مقاوم شده و انسولین تولیدی نمیتواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد.
به انواع مختلف اسیدهای نوکلئیک آزاد در پلاسما شامل قطعات DNA ژنومی، DNA میتوکندریابی، DNA و mRNA های ویروسی و همچنین انواع miRNA اصطلاحا Cell-free nucleic acid گفته میشود. بخش مهمی از این اسیدهای نوکلئیک آزاد در پلاسما را Cell-free DNA (cfDNA) تشکیل می دهد.
امروزه به دلیل گسترش دانش و پیچیدهتر شدن فرایند تصمیمگیری، استفاده از سیستمهای اطلاعاتی به خصوص سیستمهای هوش مصنوعی در تصمیمگیری، اهمیت بیشتری یافتهاست. هوش مصنوعی و یادگیری ماشین سالهاست که در حوزهی سلامت وارد شدهاند و باتوجه به قدرت آنها در پیشبرد پزشکی و صنعت، کاربریشان هرسال بیشتر میشود.
برای ارتباط با میتواند از طریق زیر یک ایمیل ارسال کنید
لطفا فرم زیر را پر کنید ، همکاران ما در اسرع وقت به شما پاسخ خواهند داد.
دفتر مرکزی شرکت گروه توسعه فناوری پزشکی آمیتیس ژن آدرس: ایران تهران خیابان ایتالیا پلاک 2 واحد 3 کد پستی : 1416673744 ایمیل: info@amitisgen.com amitisgen@gmail.com تلفن: 3-88985291(021)98+ نمابر: 89775181(21)98+ amitisgenmedtech
Copyright © 2013 - 2016 Araadin Company